One guilty Pleasure – Milkshake

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Vi har alle våre guilty pleasures, og min er definitivt sjokolade, i alle former. Jeg kan aldri få nok, og hvis den kommer som en iskald milkshake, da er jeg virkelig solgt. Jeg kan fint drikke en milkshake istedenfor en måltid, selv om jeg vet at det ikke er en del av et godt kosthold. Men det er melk i den ikke sant? Da er det innafor, hvertfall en gang i blant. 

Når du først unner deg en milkshake bør du gå all-in! Krem, sjokoladesaus, helmelk, alt det som smaker så godt. Topp gjerne med med noen sjokoladebiter.

milkshake 2

Milkshake kan du lage med akkurat den isen som du elsker mest. Hvis du er ekstremt glad i Oreo burde du lage en milkshake med Oreo-is og knuste kjeks på toppen. Husk å nyte i små munnfuller, en milkshake er veldig mettende.

Dette trenger du:

● Sjokolade-is eller orio-is

● Melk

● Sjokoladesaus

● Krem

Slik gjør du:

 1 Pisk kremen halvstiv og sett til side. 

 

 

2 Ha i 3 kuler med is i en blender sammen med melk som dekker halvparten av isen. Du regulerer tykkelsen på milkshaken etter hvor mye melk du velger å ha i.

 

3 Blend det hele godt i en blender eller i en stavmikser og ha det over i et høyt krus.

 

Servér med pisket krem og sjokoladesaus og gjerne litt festlig kakestrøssel om du vil ha milkshaken din litt fargefull og festlig.

Legg bena høyt og kos deg med hver munnfull, du har garantert fortjent det.

Flere artikler