Perfekt påske cocktail med appelsin og sitron

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Endelig er det påske og med det kommer det noen etterlengtede fridager. Noen skal på hytta, noen skal utenlands og noen vil hygge seg hjemme. Uansett hvor du velger å oppholde deg passer det perfekt med en påske cocktail, og den må selvfølgelig inneholde appelsinjuice. Denne cocktailen er gul og laget av den ultimate påske frukten, appelsinen, sammen med litt sitron for ekstra syrlighet.

Påsken er full av appelsin retter og det er ikke uten grunn. Det er nemlig nå at appelsinene er på sitt aller beste. Bruk appelsiner så mye du kan. De inneholder en mengde med vitaminer og smaker super godt. I tillegg så passer de til det meste. Du kan ha dem i en salat, lage en dessert, eller spise dem som de er.

Slik lager du en super god påske cocktail

En påske cocktail med appelsin er laget på et blunk. For å få den beste smaken bør du lage nypresset appelsinjuice, men du kan kjøpe ferdig appelsin juice også hvis det passer deg bedre. Server cocktailen i noen pene glass og pynt med en appelsinskive.

Dette trenger du:

 • nypresset appelsinjuice
 • 2 ss presset sitronsaft
 • isbiter
 • 3 dl Sprite
 • frisk mynte
 • vodka med sitron

Slik gjør du:

 1. Press appelsinjuice av ferske appelsiner.
 2. Press saften ut av noen sitroner.
 3. Ha isbiter i et høyt og pent glass.
 4. Ha i vodka med sitron.
 5. Fyll halvparten av glasset med appelsinjuice og sitronbrus.
 6. Ha over en skvis med sitron og pynt med frisk mynte og en appelsinskive.

Du kan servere denne alkoholfri også hvis du ønsker det. Alt du trenger å gjøre er å droppe vodkaen og vips så har du en perfekt påske mocktail.

Lykke til og kos deg med fridagene dine.

Flere artikler