Servér ditt favoritt Øl med eget tappetårn

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne artikkelen inneholder asnnonselenker fra Coolstuff.no

Det er lite som er mer stas enn å kunne servere en nytappet øl hjemme i din egen stue. Ofte når man ønsker å installere et tappetårn er du avhengig av en egen gass beholder og et eget ølfat for å kunne by på en øl eller to. For at ølet ikke skal bli dårlig kan det ikke stå særlig lenge og du kan fort ende opp men at det hele kan bli en kostbar affære. Nå kan du derimot bruke ditt favoritt øl fra boks eller fra flaske og sørge for at det kommer ut skummende og deilig øl ut av ditt eget tappetårn. Her bruker du kun det ølet du liker best og du vil aldri ende opp med hverken en stor investering eller øl som bli ødelagt og må kastes.

Dette er et lekkert tappetårn som bruker lydbølger til å skape det perfekte skummet hver gang du tapper en øl. Med dette tappetårnet tapper du én og én øl av gangen og tårnet passer til både store og små ølbokser og ølflasker. Du kan plassere det akkurat hvor du vil og det tar ikke store plassen.

Kjøp tappetårn her

Slik bruker du tappe-tårnet hjemme

Tappetårn

Med eget tappetårn hjemme kan du invitere til fotballkveld og la besøket ditt nyte en frisk og iskald nytappet øl. Tårnet passer perfekt i alt fra stuen til garasjen og trenger ingen montering eller installering. Alt du behøver å gjøre er å velge en valgfri ølboks eller flaske og plassere den inne i tappetårent og vips så kan du være din egen barsjef. Trekk i spaken for å tappe ølet ned i glasset og skyv spaken deretter bakover for å skape det ettterlengtede skummet.

Tappetårnet er utstyrt med lydbølger som sørger for at kullsyren i ølet gjøres om til miktroskum som er små bobler som sørger for det ultimate ølskummet. Tappetårnet er laget for hjemmebruk og vil sørge for at hvilket som helst øl fra boks eller flaske får et tykt lag med skum som i tillegg løfter frem ølets smak og aroma. Du kan tappe én øl av gangen og er enkelt i bruk. Den krever ikke hverken kullsyrepatron eller kullsyre på flaske.

Kjøp her

Bli din egen barsjef

tappetårn2

Får å kunne bruke tappetårnet kobler du tårnet til en USB-kabel eller 2 AA-batterier om du synes det er enklere. Tårnet veier 1,8 kg og er laget i plast og metall. Når du skal rengjøre tappetårnet skyller du de løse delene i varmt vann og tørker av resten med en fuktig klut.

Nå kan du sørge for en hyggelig kveld for deg og vennene dine og de kommer garantert til å sette pris på «hjemmebaren» din. Du behøver ingen for-kunnskaper for å kunne tappe ditt eget øl, men husk å tippe glasset litt bakover mens du tapper ølet og rett det opp rett før skummet skal i på toppen.

Kjøp tappetårn her

Lykke til og kos deg med ditt eget lille hjemmebryggeri ?

Flere artikler