Slik blir du raskere brun med en farge som varer

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det nærmer seg den perioden av året som vi alle er så glad i nemmelig sommer og sol. Er det noe mange av oss strever med så er det å bli brun gjennom sommeren og i tillegg sørge for at brunfargen holder en stund. Nå finnes det faktisk en god mulighet til å bli raskere brun og få en dypere og mer varig brunfarge. Med kosttilskuddet Royal Tan kan du være helt sikker på at du både tar vare på huden og får en dyp brunfarge.

Alle vil ha en så flott brunfarge som mulig og dette kosttilskuddet inneholder mer enn bare betakaroten. I dette kosttilskuddet finner du også kollagen, sink, kobber, folsyre og flere vitaminer og antioksidanter som gjør godt for både hud, hår og negler.

Vil du se nærmere på Royal Tan så finner du det her

Slik blir du raskere brun med en farge som holder lengre

sole seg 2

Den viktigste ingrediensen i Royal Tan er betakaroten. Dette gjøres om i kroppen til vitamin A og Vitamin A er kjent for å øke produksjonen av fargepigmentet melanin. Siden produksjonen av melanin øker vil du få en raskere farge som holder lengre.

Betakaroten er et gult/oransje fargestoff som påvirker underhudsfettet og gir huden en mer gyllen glød. Du kommer garantert til å merke at du får en flott brunfarge raskt samtidig som huden din ser strålende ut. Royal Tan inneholder flere virkestoffer som også er viktige for huden slik at den kan fremstå frisk og glødende.

I tillegg til at betakaroten øker produksjonen av fargestoffet melanin så er det også et antioksidant som sørger for å beskytte huden mot skader og frie radikaler.

Vil du bli raskere brun? Sjekk ut Royal Tan her

Kostilskuddet som tar vare på huden din

royal tan 2

Synes du at alderen begynner å bli litt vel synlig? Da kan du glede deg over at Royal Tan også inneholder kollagen som sørger for å motvirke rynker og andre aldringstegn i huden.

Royal Tan er et kosttillskudd som vil hjelpe deg å få en dypere og mer varig brunfarge samtidig som den tilfører huden din flere virkestoffer som kan ha betydning for fukt, glød og aldringstegn. Boksen får du tilsendt i posten og du skal ta to tabletter til dagen sammen med mat. Boksen kommer med 60 tabletter og holder til rundt én måneds bruk.

Husk at kostilskudd aldri skal brukes som en erstatning for et riktig og variert kosthold og en vanlig sunn hverdag. Disse tablettene er ikke anbefalt for gravide eller ammende. Selv om disse tablettene anses som et kosttilskudd kan du ta en prat med legen din hvis du spiser medisiner jevnlig slik at du er helt sikker på at de ikke forstyrrer effekten av livsviktige medisiner.

Sol og varme har helt klart gunstig innvirkning på både kropp og sinn og med Royal Tan kan du glede deg over at brunfargen kommer raskere samtidig som du får mer farge som holder lenger.

Solen sørger for at vi får D-vitaminer, men 10 minutter tre gager i uken er faktisk nok til at du får nok sol. Husk å bruke solkrem når du skal oppholde deg lenge ute i solen.

Her finner du Royal Tan som sørger for en dyp og varig brunfarge

Lykke til og gled deg til en brunfarge som du aldri har sett maken til 🌺

Flere artikler