Slik får du perfekte krøller

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er lite som ser så flott ut som et velstelt hår. Om du har langt eller kort hår så har du en mengde med muligheter til å sørge for at det ser flott ut. Vi i redaksjonen elsker krøller, men det er ikke alltid like enkelt å få varige flotte krøller. Selv om det kan være vanskelig å få skikkelig krøller eller bølger så er det faktisk mulig. Du må regne med å bruke litt tid på det hele, men du kommer til å elske resultatet. 

Har du ikke naturlige krøller kan du bruke alt fra hårruller til en god gammeldags krølltang eller en automatisk krølltang som lager de fineste krøllene. Med litt ekstra tid og omsorg kan du også få krøller som holder i flere dager.

Vil du se mer av det beste innen skjønnhet så bør du ta en kikk her. 

Få verdens fineste krøller

Er du en av dem som elsker lange flotte lokker så er denne automatiske krølltangen perfekt for deg. Med denne kan du lage spenstige krøller som holder i flere dager, eller du kan lage myke krøller som faller pent og vakkert. Krølltangen er automatisk med flere varmeinnstillinger som hjelper på holdbarheten på krøllene.

Krølltangen er enkel å bruke. Sørg for å gre godt gjennom håret før du setter i gang og fordel håret i passe mengder. Ta en liten mengde hår og mat krølltangen med håret. Siden krølltangen er automatisk tar den inn håret på egen hånd. Klem krølltangen sammen og hold den lukket frem til den piper da løsner du grepet og lar det ferdig krøllede håret komme frem.

Vil du se nærmere på denne krølltangen så finner du den her

Spray håret underveis

Er håret ditt glatt bør du huske å bruke en god hårspray når du krøller håret, da vil krøllene holde lenger. Vil du har myke krøller kan du ha lavere temperatur samtidig som du drar fingrene gjennom håret når du har krøllet håret og gitt det en runde med spray.

Spray hårlokken og ta neste hårlokk. Gjør dette frem til du har krøllet hele håret. Har du langt hår må du regne med at det tar litt tid, men det er så verdt det. Du kommer til å se fantastisk ut!

Trenger du en god hårspray bør du ta en kikk her

Beskytt krøllene dine

Husk at varmebehandling av håret kan gi skader så bruk gjerne en varmebeskytter før du setter i gang. Du kan klare å holde krøllene like fine i flere dager hvis du passer på at de ikke blir våte når du tar deg en dusj eller et bad.

Trenger du en god varmebeskytter til håret så finner du det her. 

Husk at du kan også lage fine bølger i håret med en rettetang, om du har det. Snurr håret rundt som du ville gjort med en krølltang og dra rettetangen nedover. Lykke til med håret og krøllene, du kommer garantert til å se super ut. 

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Flere artikler