Slik får du skinnende ren komfyr

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Det er ikke alltid like lett å huske på alt som skal skrubbes og gnikkes rent for flekker og merker og komfyren er noe av det som fort kan gå i glemmeboken. Det finnes flere tips og triks der ute for å sørge for en skinnende ren komfyr, men det er ikke alle tipsene som er like helsefrembringende. Noen fremgangsmåter gir heller ikke de beste resultatene. Vi har gjort et forsøk med vidunderkremen fra Csoaps og du kommer til å bli gledelig overrasket over resultatet. Vasker du komfyren din med denne skurekremen kommer komfyren din til å skinne som om den var ny igjen.

C-soaps kommer med flere miljøvennlige vaskeprodukter og vil du sørge for at komfyren din blir enklere å holde ren bør du vaske over den med denne en gang i blant. C har rengjøringsmidler uten kjemikalier og sørger for en mer miljøvennlig rengjøring.

Her finner du den geniale skurekremen til C.

Husk at skurekremen kan brukes på nesten alle flekker og skitt i huset ditt og er perfekt til dusjdører, fliser og fuger i tillegg til komfyren.

Slik får du skinnende ren komfyr med vidunderkremen

c_aug-16_736

Når du skal rengjøre komfyren din med vindunderkremen er det noen steg du bør følge for å få det aller beste resultatet. Husk at C kommer med en mengde flotte produkter som sørger for et rent hjem uten bruk av kjemikalier. Flere av rengjøringsmidlene kommer med nydelige dufter som gjør at du gjerne vil vaske litt oftere.

Slik gjør du når du skal vaske komfyren din:

  1. Varm opp stekeovnen til 50 grader og skru av ovnen når du har nådd ønsket temperatur.
  2. Vask over med en fuktet klut og oppvaskmiddel eller multispray
  3. Legg et håndkle eller en avis under ovnsdøren slik at du fanger opp smuss og skitt som kan renne ned når du setter i gang med rengjøringen.
  4. Fukt svampen som følger med skurekremen.
  5. Skum opp skurekremen ved hjelp av svampen.
  6. Skur ovnen innvendig med svampen, husk å skure ovnsdøren også.
  7. Når du er ferdig med å skure så skyller du ovnen godt. Bruk en fuktet klut og tørk av til skurerestene er borte. Det er viktig at du skyller godt siden kremen inneholder knust leire og ikke kunstige kjemikalier.
  8. Når du er ferdig lar du svampen tørke før du legger den tilbake i boksen.

Du kan bruke C-soaps mutispray til å tørke av komfyren jevnlig så blir ikke jobben så uoverkommelig hver gang du skal gi komfyren din en ekstra runde med rengjøring.

Vindunderkremen inneholder ikke mikroplast og er ikke testet på dyr. C er veganske og benytter seg av plantebaserte tilsetningsstoffer.

Selv om C sørger for et rent hjem er det viktig å huske at hvis du f.eks har omgangsyken i hus bør du vaske over med klor for å ta drepen på siste rest av lumske bakterier.

Vil du lese mer om hva du kan bruke vidunderkremen til bør du ta en kikk på denne artikkelen. 

Gled deg til en skinnende ren komfyr uten bruk av skadelige kjemikalier ?

Flere artikler