Slik lager du deilig hjemmelaget bounty

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Er du en av dem som liker smaken av kokos så har du garantert smakt den fantastisk gode sjokoladen Bounty. Deilig kokosmasse med smeltet sjokolade over. Nå kan du lage denne sjokoladen hjemme og den smaker faktisk enda bedre, enkelt er det også. Hjemmelaget Bounty kan du lage i akkurat den formen du vil. Du kan lage avlange sjokoladebiter eller små kuler, du velger selv. Hjemmelaget Bounty passer perfekt som en venne gave når du skal på besøk, eller som en liten fristelse hjemme.

Legg bounty sjokoladen i et lufttett glass med lokk så holder de seg lengre. Sett gjerne glasset i kjøleskapet.

Slik lager du hjemmelaget Bounty

Bounty lages med kokosmasse og kondensert melk som blandes sammen til en litt seig deig. Deretter former du massen i passe størrelser og dekker kokosbitene med sjokolade. Enklere blir det nesten ikke og de smaker himmelsk.

Lag gjerne noen ekstra så har du noe på lur når du får besøk, eller får lyst på noe søtt og godt. Bounty smaker ekstra godt når de er hjemmelaget. I tillegg er de fri for alle ekstra tilsetningsstoffer som ikke er bra for oss.

Dette trenger du:

 • 150 g kokosmasse
 • 200 g søt kondensert melk
 • 2 ss kokosolje eller kokosfett
 • 100 g mørk sjokolade
 • 100 g kokesjokolade

Slik gjør du:

 1. Start med å ha kokosmasse og kondensert melk i en bolle og bland det hele godt sammen. Deigen skal være klissete og tykk nok til å kunne forme små kuler, eller biter, uten at de mister fasongen.
 2. Form kokosmassen med hendene eller med en skje.
 3. Legg kokosbitene på en tallerken og sett dem kaldt, gjerne i kjøleskapet.
 4. Ha kokosolje og sjokolade i en bolle av stål og smelt over vannbad. Smelt til alt er flytende.
 5. Sett en kokosbit på en gaffel og hold biten over bollen. Bruk en stor skje til å øse over smeltet sjokolade til hele biten er dekket av sjokolade.
 6. Dekk alle kokosbitene med sjokolade og sett dem tilbake i kjøleskapet. De er klare når sjokoladen har stivnet helt.

Du kan pynte sjokoladebitene ved å sprinkle over litt ekstra sjokolade. Legg dem på et fat og ha noen ferske jordbær rundt, da ser det hele ekstra fristende ut.

Lykke til!

Flere artikler