Slik lager du en Iskald Caramel Macchiato som på Starbucks- hjemme

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Vi er mange rundt om i hele verden som simpelthen elsker Starbucks og alle de deilige kaffedrikkene, og andre herligheter, som de serverer. Men noen ganger er veien for lang til nærmeste Starbucks og da er det helt topp å vite at vi kan lage dette hjemme. Lite smaker bedre enn en iskald Caramel Macchiato og vi har funnet oppskriften slik at den blir like perfekt hjemme som hos Starbucks.

Denne kaffedrikken er utrolig enkel å lage hjemme, og har du ikke en egen kaffe maskin trenger du ikke å fortvile av den grunn. Du kan fint bytte ut en espresso shot med instant kaffe og litt varmt vann.

Slik lager du en perfekt is macchiato med karamell

starbucks 2

Har du kaffemaskin så kan du faktisk få tak i kaffeputer fra Starbucks. Har du ikke kaffemaskin kommer du langt med kaffepulver og varmt vann. Bland sammen litt vann og en god porsjon instant kaffe, slik at den blir god og sterk. Da vil du komme så nærme en espresso shot som mulig.

I denne drikken skal du også ha i vanilje sirup som er beregnet til å bruke i kaffe. Det finner du i vell assorterte matbutikker eller på nett.

Dette trenger du:

  • én shot espresso
  • vaniljesirup
  • karamell saus
  • melk
  • isbiter

Slik gjør du:

1 Lag en espresso shot i kaffemaskinen eller med kaffepulver og varmt vann.

 

2 Ha i litt vaniljesirup i et glass.

 

3 Hell i den melken du liker best. Fyll opp glasset til litt over midten.

 

4 Ha i masse is, nesten til toppen.

 

5 Hell over espresso og topp med karamellsaus. Rør rundt med et sugerør og servér.

 

Du kan fort bli avhengig av denne ekstremt deilige is-kaffen, og nå kan du sørge for å lage den hjemme hos deg selv. Bedre kan det ikke bli.

Lykke til og gled deg, nå er det kose tid ?

Flere artikler