Slik lager du en perfekt Bloody Mary Mocktail

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Bare navnet får en til å lure på hva denne inneholder og det er ikke stort mer avansert enn tomatjuice. Grøsser du litt på ryggen? Det trenger du ikke for denne smaker ikke som en kald tomatsuppe hvis du tenkte det. Den har et hint med litt styrke og serveres med stangselleri. En mocktail er det perfekte alternativet til en cocktail. En mocktail er nemlig alkoholfri og kan serveres til alle.

En Bloody Mary mocktail serveres god og kald. Jo mer isbiter du har i glasset jo lengre holder drinken din seg kald. Har du kun i et par stusslige isbiter smelter de fort og drinken din blir raskt vannet ut.

Slik lager du en Bloody Mary mocktail

bloody mary hovedbilde

Når du skal lage en Bloody Mary Mocktail bør du sørge for å kjøpe tomatjuice som ikke er veldig syrlig. Denne skal det være litt kick i og du smaker den til underveis. Perfekt å servere gjestene dine før de får deilig mat servert.

Dette trenger du til én Bloody Mary:

  • 1,5 dl tomatjuice
  • 1 dl appelsinjuice
  • 1 stilk stangselleri
  • et par dråper tabasco
  • smak til med salt og pepper
  • isbiter

Slik gjør du:

1 Fyll et glass med isbiter og ha i tomatjuice og appelsinjuice. Litt mer tomatjuice enn appelsinjuice.

 

2 Tilsett et par dråper tabasco.

 

 

3 Rør godt med en skje eller et sugerør.

 

 

Topp med kvernet pepper og salt. Server med en frisk stilk med stangselleri. Du kan også lage en sukker-rand rundt glasset om du vil. Da gnir du en limebåt rundt kanten på glasset ( før du har i drinken). Sett glasset opp/ned på en tallerken med sukker, og voila du har en lekker og smakfull sukker-kant på glasset ditt.

Lykke til ?

Flere artikler