Slik lager du Instahitten- Dolgona Kaffe

content-marketing

Anbefalt

Når Norge, og resten av verden, stengte ned og vi ikke hadde stort annet å gjøre enn å se på Netflix kom denne kaffedrikken kastet over oss som en viral hit på Instagram. Sjelden, eller aldri, har vel butikkene solgt så mye pulverkaffe som akkurat da. Selv om det riktignok begynner å bli en stund siden fortjener denne kaffedrikken å bli kastet frem i lyset, nok en gang. Den er virkelig god og lages med pisket pulverkaffe som får en helt fløyelsmyk konsistens.

Dolgona kaffe er ikke vanskelig å lage, ikke tar det lange tiden heller. Instakaffen eller Coronakaffen blir drukket av alt fra ungdom til godt voksne og du kommer også garantert til å elske den.

Slik lager du deilig Dolgona Kaffe med kaffekrem

Doogona kaffe

Dolgona kaffe lages med pulverkaffe. For å få den beste smaken bør du velge en pulverkaffe av god kvalitet. Du kan justere mengden med sukker du vil ha i kaffen din. Jo mer sukker du har i den, jo søtere blir den. Det kan aldri bli for søtt ikke sant?

Dette trenger du til to personer:

Slik gjør du:

  1. Ha pulverkaffe, sukker og varmt vann i en skål. Pisk det raskt sammen med en stavmikser eller en enkel melkeskummer med visp til du får et stivt og fluffy skum.
  2. Ha isbiter i glassene og fyll på melk. Dolgona kaffe skal serveres isende kald og du bør alltid sørge for å ha ekstra isbiter i fryseren. Husk at jo mer melk du har i glasset jo mindre kaffesmak får du.
  3. Bruk en skje og legg kaffeskummet på toppen av melken.

Servér med en gang og piff den gjerne opp med litt hakket sjokolade ?

Flere artikler