Slik lager du Matcha Latte hjemme

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Matcha latte er en varm, frokostdrikk laget med matcha te og varm melk og går nå sin seiersgang over sosiale medier.  Denne latten er laget med et grønt te pulver som stammer fra Japan. Pulveret er kjent for sine mange helsemessige fordeler og kan blant annet være en god kilde til antioksidanter. Te pulveret kan også bidra til å øke konsentrasjon og bedre fokus.

Matcha latte er en populær drikk som er laget med matcha te og varm melk. Med matcha te pulveret blir latten din grønn og den er pakket med masse gode ingredienser som er super bra for deg. Du kan også lage en helt ordinær te av dette pulveret om du heller ønsker det.

Her kan du bestille matcha te pulver og få det sendt hjem.

Derfor er denne drikken så bra for deg og slik lager du den

Det er mange gode grunner til å drikke Matcha latte. Den har et høyt innhold av antioksidanter, spesielt EGCG (epigallocatechin gallate), som kan bidra til å bekjempe frie radikaler og skade på cellene i kroppen.

Matcha latte inneholder en vesentlig lavere mengde koffein enn kaffe, men den inneholder også en aminosyren kalt L-teanin, som kan bidra til å øke fokus og konsentrasjon samt å redusere stress og sørge for generelt velvære.

Sliter du med forbrenningen så kan du glede deg over at teen kan bidra til å øke metabolismen og dermed bidra til å forbrenne fett mer effektivt.

Slik lager du Matcha latte

Å lage en latte variant med dette te pulveret er en god måte å få i seg matcha te på, og den kremete smaken av melk gjør denne drikken svært populær. Denne passer perfekt å starte dagen med og du får kjøpt matcha te i ulike helsekostbutikker.

Dette trenger du:

  • 1 kopp (240 ml) varm melk (du kan bruke både kumelk eller plantemelk avhengig av din preferanse)
  • 1 ts matcha te pulver
  • 1 ts sukker (valgfritt)

Slik gjør du:

  1. Varm opp melken i en liten kjele over middels varme til den begynner å skumme.
  2. Rør inn matcha te pulver og sukker (hvis du bruker det) i den varme melken.
  3. Bruk en stavmikser til å piske sammen alle ingrediensene til du får en god blanding.
  4. Hell blandingen over i en stor kopp og pynt med litt ekstra matcha te pulver på toppen.

Server varm og nyt!

Flere artikler