Slik lager du slush av Vannmelon

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Vannmelon er en perfekt tørsteslukker selv når du spiser den helt naturell. Den er søt og god og inneholder mer vann enn noen annen frukt. Gjør du noen forberedelser kan du lage en skikkelig god slush. Det er enkelt å lage og smaker fantastisk.

Vannmelon er den frukten du burde spise en del av gjennom sommeren, da får du i deg ekstra væske og passer bra gjennom varme dager. En slush kan du lage hele året og gjøre litt ekstra stas på både deg selv og noen du er glad i.

Ekte slush med smak av vannmelon

vannmelon slush 2

Vannmelon kan du kjøpe i butikken gjennom hele sommersesongen, og hvis du passer på å alltid ha noen frosne vannmelonbiter i fryseren har du alltid tilgang til denne forfriskede slushen.

Dette trenger du til 4 porsjoner:

  • 1 vannmelon
  • 6 dl eplejuice
  • én neve isbiter
  • mynte til pynt (kan sløyfes)
  • vannmelonskiver til pynt ( kan sløyfes)

Slik gjør du:

1 Skjær vannmelonen i biter og legg bitene i fryseren i minimum 2 timer. 

 

 

2 Ha de frosne vannmelonbitene , eplejuicen og isbitene i en blender og blend til en jevn masse.

 

Servér i fine glass med sugerør og pynt med mynte. Vil du ha slushen litt søtere kan du tilsette litt sitronbrus, etter at slushen er helt over i glassene. 

Tips: Gjør den til en voksen variant og tilsett litt vodka og server den i et lystig lag. 

Lite er bedre enn å sitte å vippe med foten i solen og enda bedre blir det når du kan nyte denne slushen som smaker supergodt og som inneholder så og si ingen kalorier. Fullstendig perfekt!

Flere artikler