Slik lager du verdens beste Frappe!

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

En frappucino, eller frappe om du vil, er rett og slett en iskaffe. Noen lager den med isbiter, kaffe, melk og sukkerlake og rister alt i en shaker. Vi har valgt å lage den med iskrem. Den blir nesten som en milkshake, men med den deilige kaffesmaken. Denne er perfekt å starte dagen med eller som en forfriskning mellom slagene. Du kan bruke den iskremen du liker best, men sørg for å bruke en variant som passer godt sammen med kaffe.

En frappe lages av én eller to kalde espresso shots. Du vil garantert kvikne til samtidig som du får en søt og god følelse for hver slurk du unner deg. Her er det bare å glede seg.

Slik lager du en fantastisk Frappe

frappe 2

En frappe kan serveres med både iskrem og/eller isbiter. Vi har valgt å bruke iskrem. Da blir kaffedrikken fyldig og god og du kommer garantert til å elske den. Du kan bruke den iskremen du vil, men vi anbefaler vaniljeis, oreo, sjokolade eller karamell is. Husk at kaffen skal være kald når du setter i gang med å lage denne avkjølende og smakfulle herligheten.

Dette trenger du:

  • 1 eller 2 espresso shot
  • 4,5 dl kald melk
  • 2 kuler med vaniljeis, eller annen valgfri iskrem
  • 2-3 isbiter

Slik gjør du:

1 Knus isen grovt i en blender.

 

 

2 Ha 2 store kuler vaniljeis og knust is i et høyt glass.

 

 

3 Hell over en enkel eller dobbel espresso.

 

 

4 Rør rundt i glasset og server med sugerør og skje.

 

Pynt gjerne med litt sjokoladesaus og krem om du vil det. Du kan også ha alle ingrediensene i en blender og kjøre den til den har konsistensen til en milkshake. Lag den varianten som du liker best.

Tips: Du kan lage en voksen variant av denne og ha i 4 cl med Baylis. Servér den gjerne som en dessert. Gjestene dine kommer til å elske både deg og kaffedrikken din.

Kos deg med en fantastisk god kaffedrikk som gir deg mer enn en varm følelse i kroppen. Denne kan fungere både som et lite måltid og som dessert.

Fordi du fortjener det ?

Flere artikler