Smakfull toast med trippelt lag med smeltet ost

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Grillet, eller stekt, toast er kanskje noe av det enkleste du kan lage og det er fort gjort å heve nivået på denne kjente og kjære klassikeren. Sett sammen en toast med ditt favoritt pålegg og favoritt oster og du kan glede deg over et skikkelig deilig måltid. Stek den i en stekepanne, i ovnen, i et toastjern eller i en air fryer. Bruker du air fryer så bør du lage toasten dobbel slik at ikke osten virvler opp i varmeelementene og tar fyr. Toast passer perfekt å servere til både store og små. Tilpass gjerne fyllet til hver og en av dem du skal servere.

En smakfull toast kan lages i mange varianter. Barna foretrekker gjerne en helt enkel variant med gulost og ketchup, mens vi andre gjerne er villige til å prøve både flere oster og litt ekstra pålegg.

Slik lager du skikkelig god toast med tre typer ost

Når du skal lage toast lønner det seg, for smakens skyld, å bruke godt brød. Du kan bruke det brødet du foretrekker, også toast brød. Lag gjerne doble toast. Da holder osten seg deilig og smeltet og du slipper at den blir litt tørr «på toppen».

Du kan servere toast både til frokost, lunsj og middag og passer spesielt godt hvis du har brød som begynner å bli litt tørt. Server gjerne med en god salat eller en coleslaw til.

Dette trenger du:

 • Cheddar
 • Gulost
 • Mozarella
 • Aioli
 • Skinke
 • Grillet paprika ( på glass)
 • Brød i skiver

Slik gjør du:

 1. Start med å skjære brødet i skiver.
 2. Ha på aioli på brødskivene. Kun den ene siden.
 3. Ha på Cheddar og gulost på den ene skiven.
 4. Legg på skinke, paprika og mozarella.
 5. Legg på den andre skiven på toppen av mozarellaen. Klem litt sammen.
 6. Stek til osten er gyllen i en stekepanne, i et toastjern, i en airfryer eller i stekeovnen. Har du ikke toastjern kan du fint bruke et vaffeljern om du vil.

Lykke til og smakelig måltid.

Flere artikler