Sommerens hotteste drink- Mango Mojito

content-marketing

Anbefalt

En av verdens mest populære drinker er mojito. Den er syrlig, søt og frisk, alt på en gang. Du kan lage en mojito akkurat så syrlig, eller søt som du liker den, og sammen med smaken av mynte og lime danser alle smakene i munnen din. Men det som virkelig har tatt landet med storm om dagen er Mango Mojito. Det er mange av de samme ingrediensene, men det er tilsatt søte mangobiter. Denne kommer garantert til å bli sommerens favoritt, også for deg.

En original mojito lages med brunt sukker, lime, mynteblader, sodavann og rom, og er nesten den mest perfekte drinken du kan nyte en varm sommerkveld. En mango mojito er intet unntak.

Slik lager du sommerfavoritter

mangomojito

En mojito er kjent for sin friske og syrlige smak som blir litt dempet av deilig mynte. Tilsetter du mango i biter får du en enda friskere opplevelse og det er ikke rart at denne har blitt årets sommerdrink. Vi har valgt å bruke sitronbrus, men du kan bruke sodavann om du heller vil det. Husk at jo mer lime du bruker jo mer syrlig blir drinken din. Prøv deg frem til du finner din favoritt.

Dette trenger du til én drink:

  • 4 cl hvit rom
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 neve mynteblader
  • 1 lime i båter
  • Kjøtt av ¼ mango
  • sitronbrus
  • isbiter

Slik gjør du:

1 Ha mynteblader og sukker i bunnen av et glass.

 

 

2 Legg i limebåtene og mangobitene og knus med baksiden av en skje. Vil du ha drinken din ekstra søt drysser du over litt sukker.

 

 

3 Ha isbiter i glasset.

 

 

4 Hell over hvit rom og topp med sitronbrus, rødt godt.

 

 

Tips: Lag sukker-rand på glasset. Ha sukker på en skål og gni en lime båt rundt kanten av glasset. Snu glasset opp/ ned i sukkeret og du får en lekker og smakfull sukker-kant rundt glasset.

God sommer og lykke til?

 

 

Flere artikler