Tinto de Verano- Rødvin med sitronbrus

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Rødvin med sitronbrus er kanskje ikke hverdagskost, men det er virkelig verdt å prøve. De fleste av oss er vant til å servere temperert rødvin, men i denne drikken skal rødvinen serveres isende kald og med sitronbrus. Den kan serveres hele året, men den smaker spesielt godt på en varm sommerdag. For den som er en ekte vinkjenner kan det kanskje føles som om rødvinen blir ødelagt med denne kombinasjonene, den er likevel verdt å gi et forsøk.

Til denne drinken bør du velge en lett og luftig rødvin og gjerne en med litt sødme. Sørg for at vinen ikke er for tung, det kan faktisk ødelegge litt av opplevelsen. I tillegg til at rødvinen skal være isende kald må du huske på å servere den med isbiter.

Slik lager du Tinto de Verano

Tinto de Verano er super enkel å lage og er i glassene på et øyeblikk. Perfekt for de dagene hvor du heller vil nyte selskapet i stedet for å stå på kjøkkenet og lage mat og diske opp med drinker. Det er ikke mye du trenger for å lykkes med denne, men har du noen pene glass så er dette den perfekte anledningen til å ta dem frem.

Dette trenger du:

  • 5 isbiter
  • 4 rødvin
  • 4 sitronbrus
  • 0,5  sitron i skiver til pynt ( kan sløyfes

Slik gjør du:

  1. Start med å ha isbiter i et pent høyt glass.
  2. Hell over rødvin, og fyll på med like mye sitronbrus som rødvin.
  3. Pynt gjerne med en skive sitron.

Husk at både rødvin og sitronbrus bør oppbevares kaldt frem til servering. Vil du servere denne som en alkoholfri variant bytter du ut rødvinen med vin som er uten alkohol.

Gled deg til å nyte denne smakfulle rødvins-drinken.

Flere artikler