Verdens beste drink med smak av ekte Vannmelon

content-marketing

Anbefalt

Nå som vi endelig kan leve litt mer som normalt passer det perfekt å drømme om sommer og sol, og det gjør vi best med en vannmelon drink. Drinken er både frisk og søt og passer perfekt til en kveld med litt ekstra kos, eller til en varm sommerdag. Denne drinken er ikke vanskelig å lage og den smaker helt fantastisk. Den bør lages rett før den skal serveres da smaker den best.

Når du skal lage drinker trenger du ikke en mengde med barutstyr selv om det er artig å både ha og å bruke. Du kommer langt med det vanlige kjøkkenutstyret du har.

Slik lager du en smakfull vannmelon drink

Vannmelon drink 1

Selv om vi spiser mest vannmelon på sommeren kan du kjøpe vannmeloner på butikken hele året. Når du skal lage denne drinken starter du med å blende sammen vannmelon biter til en melon-puré. Synes du den blir for tykk kan du tilsette litt vann, men husk at vannmelonen i seg selv inneholder mye vann.

Du kan fint servere denne uten alkohol om du ønsker du det, da kan alle drikke den. Server den iskald med isbiter, bedre blir det ikke. Velger du å servere den med vodka kan du gjerne bruke en vodka med smak for en litt annerledes opplevelse.

Dette trenger du :

  • 1 stor vannmelon eller 2 små
  • 2,5 dl ferskpresset sitron
  • 100 g sukker
  • 1 l mineralvann
  • 1 lime i skiver
  • 1 håndfull med mint
  • knust is eller isbiter
  • valgfri vodka

Slik gjør du:

 

1 Kutt toppen av melonen(e) og grav ut innholdet og fjern frøene underveis.

 

 

2 Ha alt innholdet i en blender sammen med ferskpresset sitronjuice og sukker. Blend sammen til en puré og rør inn mineralvann helt til slutt og bland det hele godt. Husk å smake til med sukker og lime. Vil du har den søtere tilsetter du mer sukker og motsatt med lime hvis du vil ha den litt mer syrlig.

 

3 Knus is eller ha isbiter over i en glass og tilsett 4 cl vodka. Ha over vannmelon-lemonaden og rør rundt med en rørepinne eller en skje.

 

Pynt med noen skiver med lime og en liten sukkerkant rundt toppen av glasset for ekstra effekt.

Tips: Sett glassene i kjøleskapet frem til servering så holder drinken seg kald noen minutter ekstra.

Denne kan du også servere helt alkohol ved å servere den uten vodka. Server den i fine glass med isbiter og en liten melon skive.

Lykke til og gled deg ?

Flere artikler