Årets største hit- verdt hver eneste krone

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Den er kraftfull, kommer med en mengde med utsyr og har blitt mega populær. Et kjøp av denne gjør et dypt innhugg i lommeboken, men er vell verdt hver eneste krone. Prisen, til tross, så har Dyson Air Wrap tatt fullstendig av i sosiale medier og forbrukerne kan ikke få lovpriset denne nok. Nå har den også kommet i en ny utgave og den står garantert på manges ønskeliste til jul i år. Men hva er det som gjør denne så populær? Vi har tatt en kikk på denne unike air wrap´en og vi kan ikke annet enn å la oss imponere.

Det er en mengde med kopier der ute, men vi har valgt å holde oss til originalen, Dyson. Hvis du synes den er stiv i prisen kan du glede deg over at den har en masse med utstyr og du trenger ikke kjøpe en eneste krølltang eller rettetang igjen, ikke hårføner heller.

Årets største nyhet- Dyson Air Wrap

Det ligger en hel del teknologi bak Dyson Air Wrap og de som har lagt sin elsk på denne kan nesten ikke leve uten. Det er ikke uten grunn at denne har blitt så høyt elsket. Nå trenger du ikke føne håret og deretter starte med stylingen, Dyson air wrap gjør alt på en gang med helt innovativ teknologi.

Air wrap styler, krøller og føner håret på kun noen minutter, men det kreves litt øvelse før du blir mester. Resultatet vil bli bedre og bedre for hver gang du bruker den og du vil få et nydelig stylet hår.

Dyson Air Wrap vil garantert spare deg for tid. Etter en skikkelig gjennomgang av håret trenger du ikke vaske det på flere dager og du vil ha et flott hår likevel.

Her kan du se nærmere på Dyson Air Wrap.

Krøll håret

En air wrap både krøller, former, glatter ut og mestrer statisk hår. Alt uten å bruke ekstrem varme som skader håret på lang sikt. Krølltangen lager krøller både med og mot klokken med en sylinder som sørger for krøller med volum eller myke store bølger. Håret løftes fra hodebunnen og holder formen i flere dager.

Form håret

Med «børste-delen» både grer du og former du håret ved hjelp av luftstrøm som trekker håret til overflaten. Perfekt for deg som har dårlig tid for her både tørker og former du håret samtidig.

Glatt ut og tørk

Med multifunksjons-tilbehøret kan du tørke og rette ut håret samtidig. Sliter du med statisk hår fikser du det også lett med dette tilbehøret. Her er det to luftstrømmer som jobber sammen samtidig for det beste resultatet.

Med denne kan du også tørke håret uten å bruke ekstrem varme som igjen har vist seg å ødelegge håret. Air wrap skaper det beste resultatet på en skånsom måte.

Tilbehør

I pakken følger det med et lekkert etui  som sørger for at du alltid har alle delene tilgjengelig, i tillegg til at du lett kan pakke det med deg når du skal ut å reise. Dyson Air Wrap kommer med 9 ulike tilbehør og passer for deg med både langt og kort hår.

Dette er gaven du virkelig bør ønske deg i år, du kommer garantert ikke å angre.

Vil du se nærmere på dette fantastiske verktøyet fra Dyson så finner du det her. 

Lykke til.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Lyko.no

Flere artikler