Derfor smaker brusen bedre her

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Er du en av dem som alltid har syntes at brusen smaker best på Mcdonald´s? Da kan det være at du har helt rett. Spesielt hvis vi skal tro informasjonen fra Mcdonald´s. Det er særlig smaken på Coca Cola som er kjent for å være ekstra god, og det er ikke tilfeldig. I følge Mcdonald´s sin nettside er det flere grunner til at den populære brusen smaker ekstra godt hos dem. Coca Cola har selv satt kriteriene for hvordan denne leskende brusen skal serveres- for best mulig smak og opplevelse.

Brusen tilberedes i dispenser. Både vannet og sirupen skal være bitende kaldt før det går gjennom dispenseren. Det er også tatt høyde for at isbitene smelter og vanner ut brusen, slik at det er målt opp helt riktig mengde med sirup som skal forhindre den store smaksendringen. Her er også vannet sirlig filtrert før det blandes med siurpen og blir tilsatt bobler.

Det skal, etter sigende, være flere årsaker til at colaen på Mcdonald´s smaker bedre enn den du kjøper på butikken, eller får servert hos andre fast food kjeder. Brusen du kjøper på butikken har stått ferdig blandet over lengre tid. Hos burger giganten blir ingrediensene blandet sammen akkurat i det blandingen treffer glasset ditt. Smaken er derfor både friskere og bedre.

Kalde ingredienser

Alle ingrediensene er heftig avkjølt. Faktisk så er det kullsyreholdige vannet avkjølt helt ned til rett før frysepunktet, noe som gir brusen en ekstra følelse av friskhet. Blandingsforholdene er også nøye målt opp og regnet ut slik at smaken blir den aller beste.

Fersk sirup

Sirupen, som blandes med det kullsyreholdige vannet, oppbevares slik at det holder seg så ferskt som mulig. Selv om sirup har lang holdbarhet kan det bli dårlig. Sirupen som leveres fra Coca Cola blir både levert og oppbevart i egne stål beholdere.

Med oppbevaring i en beholder av stål har sirupen lengre holdbarhet og trekker ikke til seg smak. Den blir heller ikke påvirket av temperaturforskjeller.

Beste smaken på brusen

Det er gjort mange undersøkelser på hvordan kjedene kan få oss kundene til å reise tilbake til deres sted igjen og igjen. Tro det eller ei, så har smaken på brusen en hel del å si. I tillegg til å ha funnet den perfekte sammensetningen for best mulig smak har også Coca Cola og Mcdonald´s et par knep til på lager.

De har funnet frem til begre som holder godt på kullsyren, samt at sugerørene er hakket større enn hos mange andre.

Jo, større slurker du får med brus, jo mer sirup og bobler treffer alle smaksløkene samtidig. Dette ender opp som en gastronomisk eksplosjon  av smaker i munnen som vi selvfølgelig ønsker oss tilbake til.

Alle er ikke enige

Selv om kanskje flertallet mener at Coca Colaen smaker aller best hos burger giganten med klovnen, finnes det også dem som ikke roper fult så høyt hurra. Noen mener den bobler for mye, smaker klor og at den er for søt. Uansett så er det tydelig at Coca Cola har lagt mye tid og krefter i å sørge for at Mcdonald´s serverer oss den beste utgaven av denne høyst avhengighetsskapende drikken.

Selv om Coca Cola strekker seg langt for å tilfredsstille våre smaksløker kan det være en fordel å kanskje bestille vann eller mineralvann neste gang. Brus er som kjent ikke det sunneste alternativet ,og fungerer dårlig som en tørsteslukker.

Lykke til!

 

 

Flere artikler