Dette må du ha til strandlivet i sommer

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er ingen tvil om at mange late dager på stranden er en perfekt ferie syssel, eller når du har noen fridager. Når du skal på stranden er det flere ting du bør ta med deg og vi har funnet det du bør sørge for å ta med deg når sol-og badelivet kaller. Det er lite som er kjedeligere enn når du endelig har kommet deg på stranden og oppdager at du mangler både det ene og det andre. Husk å få med deg alt fra solkrem til parasoll og solhatt. Solen kan være sterk midt på dagen og da kan det være deilig med litt skygge både for kroppen og for hodet.

Vi går hele året og venter på at sommeren skal melde sin ankomst og kan ikke komme oss fort nok ut av dørene når gradestokken bikker 20 gradet. Gled deg til mange fine sommerdager og nyt hvert øyeblikk!

Parasoll

Uavhengig av om du har barn eller ei bør du søre for å ta med deg en parasoll på stranden. Det kan av og til bli i heteste laget i solsteiken og da kan det være godt å slappe litt av under en parasoll. Husk at du blir brun også når du ligger i skyggen.

Bademadrass

Du trenger heller ikke være barn for å leke deg i vannkanten. Ta med deg en badering, bademadrass og/eller en badeball og du har mange timer med både lek og avslapning foran deg hvis du skulle bli lei av å ligge strak i solen. En bademadrass er også perfekt hvis du er varm og har lyst til å ligge med tærne i vannet mens du flyter rundt.

Solstol, solseng og strandmadrass

Skal du på stranden i sommer bør du ha med deg en solstol eller en solseng, spesielt hvis du skal nyte dagen på en sandstrand. Er det mer kuppert der du har planer om å tilbringe dagen bør du ta med deg en strandmadrass så slipper du å sitte og ligge ubehagelig. Velg gjerne en liten og hendig strandstol som er enkel å bære med seg.

Badehåndkle

Har du sørget for å skaffe deg et skikkelig stort og deilige badehåndkle? Det burde du for lite er mer behagelig enn å pakke seg inn i et stort håndkle etter en dukkert. Det passer også perfekt å ha i solstolen eller på solsengen. Nå er det også svært populært med poncho til både store og små.

Kjølebag

Du kan ikke reise på stranden uten en skikkelig kjølebag. Da kan du ta med deg alt du vil spise og drikke gjennom dagen og det holder seg kaldt. Har du planer om å ligge på stranden fra tidlig morgen til sende kvelden så er en kjølebag virkelig et must. Husk kjøleelementer.

Strandbag

Du kan ikke reise på stranden i sommer med hele oppakningen i bæreposer eller med store bagger. Invester heller i en god strandbag. Her får du plass til alt du skal ha med samtidig som den tåler vått tøy og litt sand. Sørg for at den er enkel å tømme og rengjøre. Det er fort gjort å dra med seg litt rusk fra stranden.

Pledd

Et strandpledd er også praktisk å ta med seg på stranden i sommer. Det kan brukes til å ligge på i sanden, ha det på solsengen eller du kan bruke det som et piknikkpledd. Mulighetene er mange og det er i tillegg unnværlig hvis det plutselig skulle skye over og du blir kald.

Gled deg mange late dager på stranden og nyt sommeren, den er kort.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Lunehjem.no

Flere artikler