Hit reiser du på bryllupsreise

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Når giftemål står på trappene er det også for mange naturlig å planlegge bryllupsreisen. Mange bruker bryllupsreisen som et påskudd for å reise på den ultimate drømmeferien. Enten dere ønsker en ferie med fart og spenning, eller kun har lyst til å ligge i solen, så finnes det en mengde alternativer å velge mellom. Husk at en bryllupsreise bør være akkurat det dere drømmer om, enten det er en storbyferie, telttur eller en eksklusiv reise med turkist hav og kritthvite strender. Vi har funnet noen av de mest populære destinasjonene som passer perfekt til en bryllupsreise.

Mange tenker at en bryllupsreise kan bli veldig kostbar, men hvis dere ønsker dere penger eller reisegavekort i bryllupspresang så kan dere ende opp med å få drømmereisen raskere enn kanskje antatt. Start med å finne ut hvor dere vil reise og finn ut hvor mye det vil koste, da har dere et godt grunnlag for resten av planleggingen.

Maldivene

De uberørte strendene, de private øyene og de luksuriøse overnattingsstedene gjør Maldivene til et paradis for alle, men kanskje spesielt for nygifte. Snorkling, avslappende dager på kritthvit sand og romantiske solnedganger er bare noen få av opplevelsene du kan glede deg til.

Santorini

Santorini ligger i Hellas og er kjent for sine spektakulære solnedganger og koselig hvite hus. Her kommer garantert romantikken til å blomstre. Ta en tur i de sjarmerende gatene, nyt lokal mat og opplev den fantastiske utsikten over Egeerhavet, mens dere går hånd i hånd og gleder dere over å ha blitt gift.

Bora Bora

Bora Bora er eksklusivt reisemål og med sine private bungalower på påler over det krystallklare vannet, er Bora Bora et ekte paradis. Svøm med haier og skilpadder, og nyt roen og skjønnheten i dette tropiske paradiset. Dette kommer ganske sikkert til å fremstå som den ultimate kjærlighetsferien.

Amalfikysten

Amalfikysten finner du i Italia og er et svært romantisk reisemål. Med sin blendende kystlinje, sjarmerende landsbyer og italiensk sjarm kommer dere til å få mange flotte dager. Reiser dere til Italia er dere kun en kort flytur unna noen romantiske dager. Her kan dere utforske de mange koselige byene, nyte den lokale maten og slapp av ved det unike Middelhavet.

Bali

Bali ligger i Indonesia og er kjent for sine fantastiske strender og unike spa-anlegg. Her finnes en overflod av romantiske feriesteder som kommer til å sørge for at kjærligheten blomstrer mer enn noen gang. Bali byr på en hel del med opplevelser og du kan utforske templer, se de nydelige rismarkene og oppleve den unike balinesiske kulturen.

Seychellene

Seychellene har med sine uberørte strender og frodige tropiske øyer, blitt et ettertraktet reisemål for mange nygifte. Dette er et ideelt reisemål for deg som søker romantikk og avslapning i vakre omgivelser. Utforsk det fantastiske dyrelivet og nyt tiden sammen på en avsidesliggende strand.

Kypros

Kypros tilbyr en perfekt blanding av avslapning og opplevelser. Med mange historiske steder, vakre strender og deilig mat, er dette en flott destinasjon, spesielt hvis dere ønsker litt opplevelser på bryllupsreisen.

Lykke til med planleggingen og kos dere på bryllupsreisen. Det er nå det hele begynner!

Flere artikler