La sommeren komme-Her finner du årets gøyeste vannleker for både store og små

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Endelig kan vi glede oss over varme, sommer og sol og er det noe vi elsker så er det å bade, eller å leke oss i vannet. Det finnes en mengde med gøyale leker som er perfekte for både store og små som passer både på stranden eller i hagen. Vi har tatt en kikk på vannlekene du bør ha i år og det er ikke rent lite vi har latt oss friste av.

Vannleker er perfekte hvis det er dager man ikke kommer seg på stranden og våre små håpefulle likevel har lyst til å leke seg i varmen. Barn elsker vann både når det er sol og overskyet og med noen gøyale leker kan du aktivisere barna uansett vær, bortsett fra når det lyner.

Oppblåsbar flåte med plass til seks personer

Dette er den perfekte badeflåten for alle som elsker å både bade og slappe av på stranda. Den blåses opp med en pumpe og kan romme hele seks personer. Flåten er utsyrt med avtagbar solbeskyttelse, innebygget kjølebag os sitteplasser med ryggputer. Ingen trenger båt når man har denne.

Mega Flamingo Luftmadrass

Det blir ingen sommer uten en Flamingo og nå kan du få denne supre luftmadrassen i mega størrelse. Rosa og lekker ligger den fristende i vannkanten og venter på at du skal duve i bølgene og bare nyte livet.

Oppblåsbart basseng med stor plass

Når sommeren endelig melder sin ankomst er det lite som er bedre enn å ta et avkjølende bad, men det er ikke alltid det passer å reise på stranda. Da er det perfekt med et eget basseng i hagen. Dette familiebassenget tar rundt 900 liter med vann og sørger for god plaskeplass. Bassenget har også fire deilige sitteplasser med ryggstøtte og to koppholdere. Her er det bare å glede seg til mange timer med moro.

Oppblåsbar vannpark til hagen

Når det endelig er sommerferie passer det perfekt med sin egen oppblåsbare badepark i hagen. Med denne vil du bli hele nabolagets ukronede helt når barna kan boltre seg i alt fra en utfordrende hinderbane, vann som spruter og en egen rutsjebane. Gjør deg klar til å glede både dine egne og andres barn for dette blir mer enn bare litt moro.

Flytende hengekøye til late dager i vannet

Er du en av dem som elsker å flyte som en vektløs i vannet? Da må sørge for å skaffe deg denne perfekte flytende hengekøyen. I denne flyter du med kroppen delvis under vannet og kan ligge å slappe av uten å være hverken for varm eller kald. Passer perfekt både i basseng og i vannkanten på stranden.

Egen flytende badeøy

Har du alltid ønsket deg din egen øy? Nå kan du oppnå drømmen med denne perfekte flytende badeøya. Denne er perfekt i alt fra bassenget til late dager på stranden. Badeøya er utstyrt med avtagbar solbeskyttelse og passer for to personer. Her kan du ligge i skyggen mens du flyter rundt i vannskorpa uten en bekymring i sikte.

Oppblåsbart volleyballnett til basseng

Har du basseng og elsker å spille volleyball? Da bør du skaffe deg denne og samle troppene til kamp. God motstand i vannet mens du spiller gjør dette til en egen treningsøkt samtidig som du holder deg avkjølt. Perfekt for deg som ikke liker å sitte rett opp og ned i solen.

Lær barna å svømme en swimfin

Nå kan du lære barna å svømme mens de føler seg som en ekte hai! Haifinnen sørger for at barnet ditt holder seg flyende og vil gjøre svømmetreningen ekstra moro. Nå kan barna både svømme på egen hånd og kanskje skremme en eller to som er skikkelig redd for hai.

Gigantisk enhjørning som vannspreder

Enhjørning

Ungene elsker å «bade»i en vannspreder og hva er vel da bedre enn en gigantisk vannspreder formet som en enhjørning. Denne kommer til å sørge for mange glade barn og er vell verdt hver krone. Sprederen er nesten to meter høy og spruter ut vann til vannglade barn.

Oppblåsbar vannsklie

Med denne oppblåsbare vannsklien blir bassengdagene enda mer moro for alle badeglade. Vannsklien er rundt én meter fra bakken og kobles til hageslangen og sørger for at sklien får nok vann med best mulig gli. Her er det bare å kaste seg utfor. Sklien har innebygget trapp og håndtak på baksiden og passer til alle opp til 80 kg.

Jumbo Flamingo vannspreder

Vi er utrolig opptatte av flamingoer og det er ikke uten grunn. Disse knallrosa skapningene har fasinert mange opp gjennom og da er det helt naturlig å ha en vannspreder formet som en flamingo. Flamingoen er gigantisk og kobles til hageslangen og vannet spruter fra flamingoens lange buede hals. Her vil det bli mange timer med moro, uten tvil.

Stor vannmelon-luftmadrass

Tiden hvor du kun fikk ta i gøye bademadrasser i syden er defintivt over. Nå får du også luftmadrasser i alle varianter i Norge og vi elsker denne vannmelonen. Plass til mange badeglade barn og voksne. Med denne blir det ikke et eneste kjedelig øyeblikk på stranda.

Paddle-Board

Du har sikkert sett dem på stranden de som står oppreist på et badlebrett og som ser ut som de ikke har en eneste bekymring i verden? Vel, nå kan du bli en av dem. Dette supre baddle boardet kan brukes av de fleste, men husk at det er ikke like enkelt som det ser ut som.

Basketspill til bassenget

Denne basketringen plasseres i vannkanten også er det duket for kamp mellom alle som elsker å bli avkjølt samtidig som det skjer noe moro. Enkel å sette opp og kommer til å gi mange timer med glede.
Med alt som skal pumpes opp trenger du selvsagt en pumpe og her finner du en praktisk fotpumpe som sørger for at alle badelekene blir klare.
Nå er gjenstår det bare å glede seg til sommeren og skulle solen glimre med sitt fravær er det fortsatt mulig å ha mange gøye timer både i hagen hjemme og på hytta.
Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no
God sommer!

Flere artikler