Nå må du huske solkrem og her finner du utvalget

content-marketing

Anbefalt

Mange av oss elsker å være ute i solen og mange av oss setter pris på å få en strålende brunfarge når vi endelig kan nyte varmere dager. Selv om det er viktig å få nok D-vitaminer gjennom solen så er det også viktig å bruke solkrem. Solens stråling kan bidre til både tidlig aldring av huden og hudkreft. Blir du solbrent er du ekstra utsatt for skader på huden. En solkrem vil beskytte huden din mot både aldring og hudkreft og du vil fortsatt bli brun.

I Norge bør du bruke solkrem med minimum faktor 15, mens i solrike land bør du bruke faktor 30. Husk å bruke solkrem selv på dager som er overskyet siden UV strålene fortsatt kan gjøre deg solbrent.

Vil du bli ekstra brun uten å ligge i solen bør du ta en titt på dette. 

Solkrem fra Anne Marie Børlind

Denne solkremen er nesten fettfri slik at du slipper å føle deg seig når du har smurt deg inn. Den gir god solbeskyttelse mot både soleksem og solbrenthet. Solkremen er enkel å påføre og tørker raskt. Kremen inneholder Vitamin E og sørger for fuktighet for kroppen samtidig som den beskytter huden og motvirker tidlig aldring. 

Piz Buin Tan & Protect Lotion SPF30

Denne solkremen sørger for beskyttelse og fuktighet til ansiktet og kroppen. Solkremen forhindrer avflassing og sørger for en mer langvarig brunfarge. Kremen er pakket med E vitamin og beskytter dermed mot forurensning og tidlig aldring av huden. Husk å smøre deg godt når du har badet og la det gå noen minutter før du bader etter påføring.

Decléor Aloe Vera Sun Biphase Oil

Nydelig sololje med faktor 30 som inneholder naturlig aloe vera. Sololjen sørger for god beskyttelse mot både UV og UVB stråler. Oljen inneholder hele tre ulike botaniske oljer som sørger for effektiv beskyttelse samtidig som den tilfører huden fuktighet. Hudtemperaturen blir nedkjølt med to grader på et øyeblikk. Etter påføring er huden både beskyttet og fuktet i hele åtte timer. Sololjen dufter deilig av blomster og gir deg en frisk følelse.

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil Continuous Spray

Tørr sololje fra kjente Hawaiian Tropic med solfaktor 6. Dette er en lett og tørr olje for kroppen med arganolje. Oljen gir både fuktighet og næring og absorberes raskt. Tørroljen kommer som spray og er enkel å påføre. Den lukter sommerlig og friskt av kokos og mango. 

Biotherm Summer Waterlover Sun SPF30

Deilig sett med solkrem og after-sun fra Biotherm. Solkremen har solfaktor 50 og passer perfekt når det er lenge siden huden sist ble utsatt for sol eller hvis du har sensetiv hud. Den trekker raskt inn i huden og etterlater seg en deilig og myk følelse. After-sun sørger for å kjøle ned huden etter at den har blitt eksponert for solen og hjelper til med å holde huden myk og smidig.

Filorga UV Bronze After Sun

Når du har oppholdt deg i solen bør du i tillegg til å bruke solkrem ute også bruke en after sun når kvelden siger på. Denne kremen vil sørge for at du får en finere farge samtidig som den beroliger huden etter en lang dag i solen. Påføres på ren og tørr hud både i ansiktet og på kroppen.

 

Med jevnlig bruk av solkrem sørger du også for at du får en dypere brunfarge som sitter lenge. Norge er på toppen av statistikken over antall tilfeller av hudkreft. Det beste du kan gjøre er å alltid sørge for at du og dine bruker høy solfaktor og påfører solkrem ofte, spesielt når du har badet. 

Husk at solen er sterkest når den står høyest på himmelen og det kan være en fordel å bruke en solparasoll i tillegg.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Lykke til og god sommer 🌺

Flere artikler