Slik lager du en fristende Pina Colada Mocktail

content-marketing

Anbefalt

Pina Colada er den ultimate sommerdrinken og lager du den som en mocktail kan du servere den til alle gjestene dine, også de som helst drikker alkoholfritt. En mocktail kan sammenlignes med en cocktail, bortsett fra at en mocktail er helt alkoholfri. Når du skal lage deg enten en mocktail eller cocktail behøver du ikke mengder med bar-utstyr, du kommer langt med det kjøkkenutstyret du allerede har.

Mocktails har blitt mer og mer populære og du finner «virgin» varianter av de aller fleste drinkene og cocktailene om du bare kikker litt rundt. Vil du lage originalen så finner du den her.

Slik lager du en fristende Pina Colada Mocktail

pina colada

En Pina Colada Mocktail smaker av frisk ananas og deilig vaniljeis. Den kan minne litt om en milkshake, men den er enda friskere enn hva du kanskje er vant til. Mocktailen toppes med kokosmelk. To smaker som er med på å kjennetegne pina colada originalen, ananas og kokos.

Dette trenger du:

  • 1 hel frisk ananas
  • 8 ss vaniljeis
  • 2 dl kokosmelk
  • 8 isbiter

Slik gjør du:

  1. Skjær skallet av ananasen og del den i biter. Det skal være ca. 1 liter ananasbiter.
  2. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt og myk konsistens.

Ha mocktailen din over i fine glass og servér.

Tips: Om du vil kan du servere Piña coladaen med knust is eller hele isbiter. Pynt gjerne med en ananasskive på glasskanten, noen friske jordbær i skiver og en liten paraply, da får du skikkelig sydenstemning. Vil du ha drinken din ekstra kald kan du sette glassene i kjøleskapet noen timer før servering

Denne kan du fint servere hele året, gjerne som en dessert om du har selskap f.eks. Den er frisk og god og vil alltid minne deg om sommeren som bader i sol. En ren nytelse i glasset rett og slett ?

Flere artikler