Søt og frisk mojito med jordbær

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Jordbær mojito er en deilig og forfriskende variant av den klassiske mojitodrinken. Denne cocktailen kombinerer de friske smakene av ferske jordbær, mynte, lime, sukker og rom og skaper en perfekt sommerdrink. Jordbær mojito er perfekt for sommerlige sammenkomster, hagefester eller bare som en avslappende drink til å kjøle seg ned på varme dager.

Den friske smaken av jordbær og mynte, kombinert med syrligheten fra lime og den boblende club sodaen, gjør denne cocktailen til en favoritt blant mange. Du kan også lage denne som en alkoholfri mocktail. Alt du trenger å gjøre er å sløyfe alkoholen og servere den uten.

Slik lager du mojito med søte jordbær

Mojito er en internasjonal klassiker, og den kommer i utallige varianter. Den tradisjonelle mojitoen med rom, fersk lime, sukker, mynte og club soda er fortsatt den mest populære, og er kjent over hele verden.

Mojito er fortsatt en av de mest populære cocktailene verden over og blir ofte forbundet med sommer og avslapning. Den forfriskende blandingen av sødme, syrlighet og mynte gjør mojito til en perfekt drink på varme dager.

Dette trenger du til én mojito:

  • 3 jordbær, pluss noen til servering
  • 3 limebåter
  • 1 ss brunt sukker
  • mynteblader
  • 2 dl club soda
  • 4 cl mørk rom
  • isbiter

Slik gjør du:

  1. Ha jordbær, limebåter og sukker i et høyt glass og bruk baksiden av en skje eller en morter til å knuse ingrediensene godt. Jordbærene skal være så godt knust at de kan passerer gjennom et sugerør.
  2. Tilsett mynebladene og fortsett å knuse jordbærene og limebåtene.
  3. Fyll glasset med isbiter og ha over rom. Topp med sodavann.
Rør godt og pynt med jordbær, mynteblader og en limebåt. 
Kos deg!

Flere artikler