Smakfull alkoholfri mocktail- Virgin Pornstar Martini

content-marketing

Anbefalt

Er du en av dem som elsker pasjonsfrukt? Da bør du sørge for å lage denne fantastiske mocktiailen med det utrolige navnet – Pornstar Martini. Den er alkoholfri og smaker himmelsk. Mocktailen er enkel å lage og smaker av frisk pasjonsfrukt. En mocktail er en alkoholfri cocktail som du kan servere til alle som setter pris på noe godt i glasset uten den berusende virkningen. En mocktail passer godt både til festlige lag og til fredagshyggen.

Mocktail med pasjonsfrukt er den ultimate drikken for alle som setter pris på en frisk drink som både er søt og syrlig på en gang. Vaniljen sørger for å sette en ekstra god smak på denne mocktailen som du kan nyte hele året.

Virgin pornstar martini

En virgin pornstar martini lages med vaniljesirup som du må lage på forhånd. Det er ikke vanskelig og det går raskt å hive sammen ingrediensene.

Hvis du ønsker å servere denne som en cocktail med alkohol kan du tilsette 4 cl med vodka med sitronsmak. Husk å merke hvilke drinker som er laget med alkohol og hvilke som er uten.

Dette trenger du til én mocktail med pasjonsfrukt :

 • 4 cl sirup
 • 1 pasjonsfrukt
 • 2 cl limejuice
 • mineralvann
 • isbiter

Til Vaniljesirup trenger du:

 • 1 dl sukker
 • 1 dl vann
 • 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du:

 1. Start med å lage vaniljesirup med å koke opp sukker, vann og vaniljesukker.
 2. La blandingen koke til alt sukkeret har løst seg opp.
 3. Hell sirupen over på et glass med lokk og la det avkjøle seg i kjøleskapet. Sørg for at sirupen har blitt helt kald før du bruker den.
 4. Del pasjonsfrukten i to og skrap ut fruktkjøttet.
 5. Ha fruktkjøttet i en shaker eller i et glass med lokk.
 6. Ha over sirup og limejuice sammen med isbiter.
 7. Rist alt godt sammen til fruktkjøttet rundt frøene har løsnet.
 8. Fyll et pent glass med isbiter og hell pasjonsfruktblandingen i glasset. Bruk gjerne en sil hvis du ikke vil ha biter av fruktkjøtt og frø fra pasjonsfrukten over i glasset.

Topp med litt mineralvann og server med en gang. Du kan gjerne bruke mineralvann med smak om du vil det.

Kos deg !

 

Flere artikler