Denne drinken fra skuespiller Tom Hanks tar helt av

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det er kanskje ikke hverdagskost at skuespillere kommer med forslag til oppskrifter på mat og drikke, men nå har selveste Tom Hanks kommet med årets drink hit- Diet Cokagne. Cocktailen går som en farsott på sosiale medier og har selvsagt ikke noe med narkotika å gjøre selv om navnet kunne tilsi det.

Den populære cocktailen til Tom Hanks er en blanding av Diet Coke ( Coca cola light) og champagne, derav navnet Diet Cokagne. Tom Hank hylles høylydt på alle sosiale medier for det som skal være årets beste kombinasjon. Vil du være like hipp som resten av verden så finner du oppskriften her.

Slik lager du cocktail-hitten Diet Cokagne

Cocktailen til Tom Hanks er ikke vanskelig å lage og er klar på et øyeblikk. Husk å servere den i fine champagneglass eller i rødvinsglass, med isbiter. Drinken får en herlig farge og jo mer du blander ut brusen jo finere farge får du.

Dette trenger du:

  • Coca Cola light
  • Champagne
  • Isbiter
  • Champagneglass eller rødvinsglass
  • Sitronskive til pynt

Slik gjør du:

 

1 Ha isbiter i glasset.

 

2 Ha i 2/3 deler med Cola light i glasset og topp med valgfri champagne.

 

3 Rør rundt og ha i en sitronskive hvis du ønsker det.

 

4 Server umiddelbart.

 

Det er ikke uten grunn at denne cocktailen har blitt så populær og sprer seg i rekordfart. Den inneholder ikke mye alkohol, men nok til at du kjenner smaken av de små deilige boblene sammen med smaken fra den velkjente brusen.

Cocktailen lages av champagne og Cola Light, men uten å ha gjort et forsøk kan du helt sikkert blande Cola uten sukker og Prosecco om det passer bedre. Nå er faktisk smaken annerledes på Cola uten sukker og Cola light så helt autentisk blir nok ikke drinken som allerede har klart å bli et internett fenomen.

Husk at du kan lage denne cocktailen som en alkoholfri variant ved å bytte ut den musserende drikken med alkoholfri champagne.

Len deg tilbake, kos deg og ønsk helgen velkommen.

Flere artikler