6 Tips til en vellykket dag med deilig hjemmespa

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Når det er kaldt og rufsete ute er det perfekt å unne seg litt egentid med litt deilig hjemmespa. Trekk deg tilbake, senk skuldrene og gi deg selv litt egenpleie. Du kommer garantert til å føle deg som et helt nytt menneske etterpå. Har du i tillegg et badekar som du kan synke ned i blir det hele helt perfekt. Vi har funnet noen tips til hvordan du kan skape deilig spa stemning hjemme.

For å nyte noen timer med litt egenpleie kan du bruke det du allerede har av produkter på badet, men trenger du å ruste opp beholdningen litt så finner du alt du trenger her.

Skap spa-atmosfæren

Noe av det som er så deilig med spa er atmosfæren og den kan du lett gjenskape hjemme hos deg selv. Senk lyset på badet og tenn noen te-lys og duftlys, det kommer garantert til å sette deg i den rette stemningen. Sett på litt behagelig musikk, eller naturlyder, og la hverdagens bekymringer renne av deg.

Ta et varmt bad eller en varm dusj

Lite er mer behagelig enn å la seg synke tilbake i et varmt bad. Alt av uro og bekymringer forsvinner i takt med varmen. I badevannet kan du ha i litt velduftende badeoljer og kanskje litt badesalt.

Har du ikke badekar kan du ta en varm dusj og samtidig peele hele kroppen og ansiktet. Smør deg inn med en bodylotion, eller en olje, etter du har badet/dusjet for et friskt og mykt resultat.

Gi håret litt pleie

Vil du ha skinnende hår, enten det er langt eller kort, bør du sørge for å gi håret godt med næring. Bruk en hårmaske og la den sitte i håret mens du for eksempel renser ansiktet.

Skyll ut hårmasken og gre håret godt med en hårbørste før du lufttørker eller føner håret tørt med en hårtørrer. Vil du ha krøller kan du lage fletter å ha i gjennom natten, eller bruke en krølltang.

Rens ansiktet

Før du gir ansiktet ditt litt ekstra oppmerksomhet bør du rense det skikkelig med en god ansiktsrens. Rens fjeset godt og smør deg inn med en god fuktighetskrem eller en god olje. Gjerne en som hjelper mot tørrhet hvis du er plaget av tørre områder.

Massaje

Litt massasje på trette muskler både på kroppen og i ansiktet passer perfekt når du skal ha en liten spa-dag. Bruk et par ice globes og massér ansiktet forsiktig sammen med litt olje. Masser også ben og føtter med myke bevegelser slik at du blir kvitt litt avfallsstoffer samtidig som musklene får slappet av.

Fjern uønsket hårvekst

Fjern uønsket hårvekst ved hjelp av hårfjerningskrem, barberhøvel eller en hårfjerningsmaskin. En IPL hårfjerner legger hårsekkene i dvale slik at du hindrer videre hårvekst. Velger du å fjerne håret permanent med en IPL hårfjerner så må den brukes jevnlig i rundt tolv uker for å få det ultimate resultatet.

Avslutt spa-dagen din med en god joggedress og en koselig film på tv. Denne dagen er deg vell unt.

Lykke til og kos deg!

 

Flere artikler