Mocktail med tonic og agurk

content-marketing

Anbefalt

ny-nettside

Det høres kanskje ikke så fristende ut med en mocktail med tonic og agurk, men den kommer garantert til å overraske deg. En mocktail er en alkoholfri drink og kan serveres til alle. Denne mocktailen, cucumber madness, tilberedes med mineralvann eller lemonade med smak av sitron. Husk å bruke mineralvann med bobler. Cucumber madness inneholder også Everleaf Forest, tonic med smak av agurk, isbiter og en skvis med lime.

Everleaf Forest er alkoholfri og erstatter ofte vermut i alkoholholdige drinker. Denne smakstilsetteren har en mild og søt smak av kanel, nellik, ulike krydder, appelsin og vanilje.

Slik lager du en smakfull Cucumber madness

Cucumber madness er frisk i smaken, men tilsette gjerne litt ekstra lime for en enda friskere smak. Mocktailen inneholder tonic med smak av agurk og den får du tak i på nett eller i velassorterte matbutikker.

Du kan servere denne til alle du får på besøk, eller du kan lage den kun til deg selv. Lag den rett før servering slik at den er både kald og frisk. Du kan også servere denne med alkohol om du vil. Da bytter du ut Everleaf Forest med alkoholholdig gin.

Dette trenger du:

  • 6 cl Everleaf Forest
  • 6 cl mineralvann med sitron eller lime
  • 4 cl Tonic med agurk (Luscombe Cucumber)
  • Isbiter
  • Agurk i skiver
  • Lime

Slik gjør du:

  1. Ha isbiter i et høyt og pent glass, eller bruk et stort vinglass.
  2. Ha i ingrediensene, rør rundt.
  3. Skvis over litt lime og pynt med agurkskiver.

Tips: Du kan også lage denne med hjemmelaget lemonade.

Lykke til og kos deg!

 

Flere artikler